V vaši košarici nimate izdelkov!
Išči
Filters

Vračilo nakupa

Pozdravljeni,

zahvaljujemo se vam za vaš nakup v spletni prodajalni Dalia Fashion.
Prosimo, da račun skrbno shranite, ker lahko služi kot garancija za kupljene izdelke.

Odstop potrošnika od pogodbe
Potrošnik (navedeno velja izključno za fizične osebe, ki pridobijo blago za namene izven svoje pridobitne dejavnosti) ima pravico, da v 14 dneh od prevzema artiklov podjetju sporoči (e-naslov: info@daliafashion.si), da odstopa od pogodbe in navede razlog za svojo odločitev. Rok se začne šteti en dan po datumu prevzema. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila artikla (ki se v primeru pošiljanja obračunava po ceniku dostavne službe in je odvisen od tega za kakšno pošiljko gre).

Potrošnik nima pravice do odstopa od pogodbe, pri pogodbah katerih predmet je artikel, ki je bil izdelan po natančnih navodilih potrošnika in je bil prilagojen njegovim osebnim potrebam.

Prejet artikel mora vrniti nepoškodovan in v nespremenjeni količini, razen če je artikel uničen, pokvarjen, izgubljen ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik. Potrošnik artiklov ne sme neovirano uporabljati do odstopa od pogodbe. Potrošnik sme opraviti ogled in preizkus artiklov v obsegu, kot je to nujno potrebno za ugotovitev dejanskega stanja. Potrošnik odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga, če zmanjšanje posledica ravnanja, ki ni nujno potrebno za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga.

S prijaznimi pozdravi,
Dalia Fashion.